QR menü kullanmanın avantajları

QR menü kullanmanın avantajları

Özellikle içinde bulunduğumuz virüs salgını nedeniyle birçok firma ve işletmenin tercih ettiği yöntemlerden biri olan temassız menü sistemi, bu pandemi sürecinde müşterilere ve işletmelere çok avantajlı bir kullanım fırsatı sunuyor.


Müşteri sağlığını hedefleyen sistemin pek çok avantajı olsa da en önemli avantajının uzun vadeli hesaplanan QR Menü sistemini kullanarak işletmenizin müşteri sağlığını ne kadar ciddiye aldığını göstermek ve güvenini kazanmak olduğunu düşünüyoruz.

QR Menü sisteminin avantajları:

  • Fiziksel menüyü ortadan kaldırarak temassız ve online bir menü sistemi kurar.
  • İşletmeye özel verilen QR Kod sayesinde işletmeye gelen müşteriler bu kodu okutarak işletme menüsüne ulaşabilirler.
  • Tamamen temassız kullanım sunduğu için hijyenik ve müşteri dostudur.
  • QR Menüler işletmeler tarafından anlık olarak güncellenebilir ve değiştirilebilir.
  • İşletmelerin seçebileceği birçok menü tasarımı vardır.
  • İşletmelerin her süreçte değiştirmek zorunda olduğu menü baskı, tasarım ve baskı ücretleri gibi masrafları ortadan kaldırır.
  • İş ve müşteri sağlığını ilk sıraya koyar.

Bu gibi nedenlerle her gün binlerce kişinin tercih ettiği ücretsiz qr menü yapmak özellikle pandemi sürecinde en önemli ihtiyaçlardan biri haline geldi.

QR Menü Hangi Sistemlerde Kullanılabilir?

QR Kod Menü sistemi; En sık kullanılan işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir. Android, iOS ve Windows Phone dahil olmak üzere tüm mobil işletim sistemlerini destekleyen Kare Kod Menü sistemi, herhangi bir akıllı telefon ile kolayca kullanılabilir.

Bu işletim sistemleri için çok hızlı ve entegre bir kullanım sunan QR Menü, kamera yardımıyla sadece kullanıcının okuyabileceği QR Menü Kodu sayesinde işletim menüsüne kolayca ulaşılabiliyor.

Daha fazla bilgiye https://cafe.cloudrome.net adresinden ulaşabilirsiniz.