CloudCafe mü?terileri için sat?? yapmak çok kolay!

CloudCafe mü?terileri için sat?? yapmak çok kolay!

Çevrenizde bulunan müşterilerinize CloudCafe aracılığıyla satış yapıyor olmanıza rağmen bazı ürünlerinizi kargoyla daha geniş kitlelere satmayı mı düşünüyorsunuz? Cevabınız evetse sizi daha fazla bekletmeden bir sonraki paragradçfa alalım.

CloudCafe hesabınız varsa Cosmedrome pazaryeri platformunda %5 komisyonla satış imkanı sunuyoruz. Tek yapmanız gereken mağaza başvurusu esnasında mağaza kodunuzu başvuru talebinize eklemek.. Böylece CloudCafe hesabınız aktif olduğu sürece sadece %5 komisyonla satış yapmaya devam edebilirsiniz.

Cosmedrome mağaza hesabımdan neler satabilirim?

Cosmedrome ile ister yurtiçi ister uluslararası satış yapabilme imkanınız olacaktır. Tabii ki bu durum 1-3 günlük kargo süresi demek. Bu nedenle ankk teslim edilmesi gereken gıda ürünleri yerine paketlenmiş ve uzun süre dyanabilecek ürünleri satmanız daha mantıklı olacaktır.

Ödemeler nasıl yapılıyor?

Ödemeleriniz, paketlerinizin teslimatının onaylanmasının ardından 15. gününde otomatik olarak satıcı cüzdanınıza aktarılır. Sonrasında ödemenizi dilediğiniz zaman banka hesabınıza aktarabilirsiniz.


Detaylı bilgi almak için Cosmedrome müşteri temsilcileri ile iletişime geçmek için buraya tıklayabilirsiniz.