CloudCafe Dijital Menünün Özellikleri

CloudCafe Dijital Menünün Özellikleri

CloudCafe, standart fiziksel menülere göre oldukça fazla sayıda avantaj sağlamaktadır. Bu özelliklerin bazıları:


* Menünüzü 72 farklı dilde sunabilirsiniz. Böylece her müşteriniz menüyü kendi dilinde görüntüleyebilir.

* Kasada ödemeye ek olarak gel-al ve teslimat yöntemiyle satış yapabilirsiniz.

* Kasada ödemeye ek olarak kredi kartı ile online ödeme seçeneğini etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilirsiniz.

* Müşterileriniz ürünlerinizi dijital ortamda sadece görmekle kalmaz, sipariş de oluşturabilir.

* Ürünleriniz için varyasyon ve ekstra seçenekler oluşturabilirsiniz.

* Fiziksel menülerde olduğu gibi yıpranma, fiyat değişikliği gibi nedenlerle düzenli aralıklarla yeni menü hazırlatmaya gerek kalmaz, maliyeti düşürür.

* Kendi restoran paneliniz üzerinden siparişlerinizi kontrol edebilir, ürün ve kategorilerinizi oluşturabilir, düzenleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

* Whatsapp siparişi özelliği ile whatsapp üzerinden de sipariş alabilirsiniz.

* Paneliniz üzerinden kendi markanıza özel QR kodları tanımlayabilir ve yazdırabilirsiniz. QR kodlarınıza metin, logo ekleyebilirsiniz.

* 3 adet hazır tema içerisinden istediğinizi kullanabilir, restoranınız ile özdeşleştirdiniz bir renk mevcut ise dijital menü sayfanıza uygulayabilirsiniz.

* QR kodunuzu promosyonlarınıza (broşür, magnet vb.) bastırarak dijital menünüzün hızlı bir şekilde geniş kitlelere yayılmasını sağlayarak online sipariş almaya hemen başlayabilirsiniz.


Siz de hemen paketlerimizi inceleyerek cafe ve restoranınızı dijital ortama geçirebilirsiniz. Menülerinizin Türkçe ve İngilizce olarak tarafımızca hazırlanması ve magnet, broşür, menü tasarımlarına ek olarak masalarınıza yerleştirilecek metal qr plakaların tarafınıza gönderilmesi konusunda da destek almak için buraya tıklayarak destek talebi oluşturabilirsiniz.